TABLÓ FOTÓZÁS

A tablóra készült portré egy életen át el fog Téged kísérni. Éppen ezért izgulsz, mert jól akarsz majd rajta kinézni, tudom, mert én is ugyanígy izgultam annak idején. Emlékszem, amikor végzősként a tablófotóm elkészült, egyáltalán nem tetszett, mert nem „én” voltam rajta. Éppen ezért megpróbálok segíteni neked a több éves tapasztalatommal.

Minden tanulóra/hallgatóra elég idő kerül mindig, hogy elmúljon az izgalom és igazán önmagadat tudd adni. A tablóképek a fotózás során ellenőrizhetők és természetesen lehetőség van új képek készítésére is.

A tablófotózás az iskola egyik szabad termében professzionális műtermi berendezések használatával történik.

A fotózást követő pár napon belül mindenki névre szóló linket és jelszót kap a saját e-mail címére, mellyel elérhetitek a képeiteket. A linkek véletlenszerűen lesznek generálva, így mindenki csak a saját képeit láthatja, de a link továbbításával megmutathatjátok azokat rokonaitoknak, barátaitoknak. A webes felület kezelése egyszerű, úgy működik, mint bármilyen más webshopos rendelő felület, amelyet súgó is segít. A megrendelőfelületet táblagépen és telefonon is tudod kezelni, így könnyedén meg tudod mutatni a képeket az iskolában, barátaidnak is.

A retusálás során nem próbababa fog készülni belőled, de a nem kívánt pattanások és bőrhibák le fognak kerülni. A tabló stílusa mindig az adott osztály elképzelése, kívánsága szerinti háttérrel, grafikával készül el. Abban az estben, ha az osztály készíti el a tabló tervezését, az elkészült digitális tervet díjmentesen átnézem, hogy a fényképészeti és grafikai szempontoknak megfeleljen. Az elkészült tablónak így csak a laborálási díját kell kifizetnetek. Ha az osztály igényli, segítek a tabló keretezésében is

Munkafolyamat:

Kapcsolatfelvétel, árajánlat kérés, személyes találkozó az osztályfőnöki órán (igény esetén)
Részletek egyeztetése, helyszín és elvárások pontosítása.
Tablófotózás, majd a nézőképek 2 nap múlva egy átlátható online felületen már a számítógépeden lesznek.
Képek kiválasztása és megrendelése rugalmasan otthonról, (2 hét áll a rendelkezésetekre.)
Képek feldolgozása, retusálása és laborálása.
A tablóképeket a megrendelést követően 3-4 héten belül, a nagy tablót, a végleges terv leadását követően 1-2 héten belül már mindenki örömmel nézheti!
A nagytabló digitális szerkesztése, laborálása és az intézménybe szállítása.